Over mij

Ik ben Ilse Rosenbrand, en ik ben sinds 2009 werkzaam als dierenarts. Als dierenarts heb ik ervaring met zowel gezelschapsdieren als landbouwhuisdieren. Maar ik bleef iets missen, het voornamelijk symptomen behandelen was voor mij niet voldoende.

Vervolgens ben ik in aanraking gekomen met homeopathie, en wat is dat een fantastische aanvulling! Je kijkt naar het gehele dier of mens, van vroege jeugd tot heden. Klachten die met reguliere behandelingen niet te genezen/ondersteunen zijn, worden met homeopathie vaak wel genezen. Of klachten kunnen zo ondersteund worden dat het veel dragelijker wordt.

Hoewel er veel ophef is over het wel of niet wetenschappelijk bewezen zijn van homeopathie, heb ik gezien wat het doet. Er zijn voldoende bewijzen die aantonen dat homeopathie werkt. Maar om de positieve effecten ervan te ervaren is de keuze van het juiste middel van belang. En dit juist maakt het vak zo moeilijk en leuk. Er zijn duizenden middelen en kies maar net de juiste. Een uitdaging, maar met zoveel voldoening als het juiste middel gekozen is. ©