Klant ervaringen

Wilma,

Dit zijn Gijs en Guus, twee katers van bijna 6 maanden. Het zijn geen broertjes en toen ze bij ons kwamen wonen was Gijs erg schuw. Beide katers begonnen in huis te plassen. Zelfs na castratie ging dit tot onze grote frustratie door.

Gijs was na de castratie ook nog erg duf en bleef herhaaldelijk overgeven. Via via zijn we in contact gekomen met Ilse, zij kwam bij ons thuis en heeft beide katten behandeld met een homeopathisch middel. Na deze behandeling waren binnen een dag de klachten weg. En ze plassen niet meer in huis. We zijn hier heel erg blij mee, want anders hadden ze niet binnenshuis kunnen blijven.

Toen Ilse bij ons was en ik vertelde over de slaapproblemen (laat slapen, continue huilen bij alleen laten) van onze jongste dochter, heeft ze voor haar ook een middel gezocht. De eerste dagen werd het huilen een stuk minder, en daarna ging ze zonder problemen slapen. ©

Rocky,

Dit is Rocky van 6 maanden, bij een routine controle bleek er 1 testikel niet te zijn ingedaald. 3 dagen na het krijgen van een homeopathisch middel is deze alsnog ingedaald! ©

Dorus

Vorig jaar toen we terugkwamen van de zomervakantie herkenden we onze kater niet meer zoals daarvoor. Hij had overal korstjes en leek erg gespannen. We hadden, al meerdere keren als we op vakantie gingen, steeds een oppas geregeld in huis. De laatste oppas had kinderen en we vermoedden dat dat stress had opgeleverd bij Dorus.

Ik heb gezocht naar een homeopatisch da en kwam terecht bij Ilse. Ze woonde ook nog dichtbij dus dat was helemaal een pré!

Ilse reageerde vlot, stuurde een vragenlijst en kwam op huisbezoek. Ze heeft Dorus een homeopatisch middel voorgeschreven en binnen een week zagen we verbetering. Na nog een paar contactmomenten zagen we Dorus weer zichzelf worden.

Enkele maanden later had Dorus ineens een abces op zijn schouder. Waarschijnlijk gevochten. Weer contact gezocht met Ilse. Ze is op huisbezoek gekomen en met haar vakkennis hebben we het eerst met homeopathie geprobeerd. Toen dat niet afdoende hielp heeft Ilse toch een antibioticakuur voorgeschreven en in no time was de wond genezen.

Ik ben blij dat we Ilse hebben leren kennen als een vakkundig da, die homeopathie toepast waar het kan en als dat toch niet aanslaat omschakelt naar een regulier middel.

Finnley

Sinds oktober 2020 hebben wij een hond geadopteerd uit Roemenië.

Ilse is vanaf het begin betrokken bij het wennen bij ons. Want o, wat is Finnley bang. We hebben een vragenlijst ingevuld om een zo goed mogelijk beeld van Finnley te krijgen. Ilse heeft hem een homeopatisch middel voorgeschreven dat past bij de kenmerken die we hadden omschreven. Binnen enkele dagen zagen we verandering. Hij werd minder angstig, kwam zijn mand uit, ging beter eten en drinken. Nu zijn we bezig om zijn vacht te herstellen: Finnley heeft van alle stress een dunne vacht en een kale buik. Ook twijfelde ik of hij wellicht pijn had aan zijn gebit. Ilse is bij ons thuis gekomen en heeft Finnley, veilig in zijn eigen omgeving, onderzocht. Ze constateerde dat hij lichamelijk gezond is en dat zijn gebit in goede staat is, met hier en daar wat tandsteen. Daar gaf ze bruikbare tips voor en gaf een middel om hem nog meer zich veilig te voelen. En wederom zagen we een verbetering: we hebben nu een hond met een prachtig glanzende vacht, de haren op zijn blote buik beginnen te groeien. Waar we nu mee aan het werk zijn is zijn angst voor mannen en ook daar ondersteunt Ilse ons bij met een passend homeopatisch middel