Euthanasie aan huis

Als een huisdier ziek is of ondraaglijk lijdt, en er geen zicht meer is op herstel kan er besloten worden tot euthanasie. Ik kom hiervoor bij u aan huis.

Euthanasie aan huis in alle rust

Het afscheid van uw huisdier is een moeilijk moment, de meeste mensen vinden het fijn als dit thuis in een vertrouwde omgeving in alle rust kan plaatsvinden. U wilt uw oude of zieke dier niet meer hoeven te verplaatsen.

Ik kom bij u langs, en neem de tijd die nodig is. Vervolgens zal er een prikje toegediend worden waardoor er een diepe slaap ontstaat. Zodra dit zover is en u bent er aan toe dan zal ik nog een injectie toedienen waardoor het hart zal stoppen.

Euthanasie aan huis – Regio Hasselt

Ik bied deze euthanasie aan huis service aan in een straal van 20 km rondom Hasselt Overijssel. In o.a. de plaatsen Genemuiden, Hasselt, Kampen, Meppel, Nieuwleusen, Rouveen, Staphorst, Zwartsluis en Zwolle. Voor een afspraak neem contact met mij op.

Voor meer informatie over cremeren verwijs ik u door naar Majesta Smilde.

Euthanasie aan huis